Over mij

Wie is Sara?

Wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik ben Sara de Win, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik vind het heerlijk om met kleding bezig te zijn en besteed daar ook veel aandacht aan. Hierdoor kreeg ik vaak vragen over styling en kledingadvies.

Daarom besloot ik na jaren gewerkt te hebben als commercieel manager in de recruitmentbranche mijn droom werkelijkheid te maken: mensen helpen als kledingstyliste en personal shopper. Hierin kan ik mijn natuurlijke interesse in mensen perfect combineren met mijn inzicht in styling. Om dit talent meer kracht bij te zetten ben ik een opleiding gaan volgen bij Styleschool by Dani van Dani Bles. Door die opleiding wist ik het echt zeker: dit is wat ik wil doen!

Als styliste en personal shopper ben ik continu op zoek naar de nieuwste trends. Ik vul het liefst uren met shoppen, met of zonder kids, alleen of met vriendinnen. Maar ook met de laptop op schoot. Waar kan je de leukste – ook betaalbare – items vinden en hoe pas ik deze toe op jou als klant? Van het optimaliseren van je kledingkast tot het aanvullen en combineren daarvan. Maar nog belangrijker: wie is de persoon die het draagt en bij welke gelegenheid? Kleding is niet alleen maar functioneel. Wanneer jij draagt wat goed bij je past en je daar vertrouwd in voelt, zal je dit ook uitstralen. Dat geeft je zelfvertrouwen! En dat zorgt ervoor dat je niet alleen goed in je kleding zit, maar ook lekker in je vel.

Vaak weet je zelf heel goed wat wel of niet bij je past. Toch is het heel verfrissend om eens door een styliste naar je garderobe te laten kijken. Het is soms verbazend hoe items die al jaren in je kast hangen je een oppepper kunnen geven in een andere combinatie. Is shoppen niet jouw ding, of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Ben je de frustratie van het urenlang shoppen en nog niets kunnen vinden zat? Dan moet je mij dus hebben! Alles is mogelijk, van personal shopping tot stijladvies of een garderobestyling.

Wil jij ook eens een verfrissende blik op je garderobe richten? Wil je een keer helemaal uit je comfortzone stappen, ben je op zoek naar de stijl die bij je past of zoek je gewoon een outfit voor een speciale gelegenheid? Heb je hulp nodig bij het aanvullen van je garderobe zodat je voortaan moeiteloos de juiste keuze maakt als je ’s ochtends voor je kledingkast staat?

Neem contact met mij op!

Kijk ook eens op mijn Instagram. Hier upload ik regelmatig nieuwe outfits en trends!