Heb jij een kast vol kleren maar eigenlijk toch nooit iets om aan te trekken? Hangen er kledingstukken in je kast die in de winkel zo leuk leken, maar waarvan je nu niet weet wanneer of hoe je ze moet dragen? Trek je steeds maar weer hetzelfde uit de kast omdat je niet zo goed weet hoe je nieuwe combinaties kunt maken? Met een garderobecheck help ik jou dit te doorbreken en orde in de kledingchaos te scheppen.

We gaan jouw kledingkast helemaal van onder tot boven bekijken. We nemen alle kleding, schoenen en accessoires stuk voor stuk door en kijken wat (nog) wel bij jou past en wat niet. Vervolgens laat ik je zien wat je kunt combineren met elkaar en gaan we nieuwe sets maken. Daarnaast kijken we wat er nog ontbreekt in jouw garderobe en maken we een lijstje met nog aan te schaffen stukken.

Je krijgt een overzichtelijke en opgeruimde kast, je weet welke items je kunt combineren en wat je nog aan kunt schaffen om je garderobe compleet te maken. Na afloop ontvang je van mij een moodboard met ‘missing items’. Als extra geef ik jou twee maanden stylingondersteuning via WhatsApp, waarin ik wekelijks jouw stylingvragen zal beantwoorden.

 

Na deze garderobecheck:

  • Ziet je kast er weer fris en opgeruimd uit
  • Heb je geen items meer in je kast die niet (meer) bij je passen
  • Weet jij welke combinaties in je kast voor jou werken
  • Kun je gerichter gaan shoppen om je garderobe aan te vullen

Een garderobecheck duurt ongeveer 4 uur. Na afloop ontvang je een moodboard met jouw ‘missing items’. Inclusief twee maanden stylingondersteuning via WhatsApp.

€ 300,00 (incl. btw)