Prettig winkelen met persoonlijk advies

Heb jij moeite met het vinden van de juiste combinaties en doe je vaak miskopen? Wil je je zakelijke garderobe aanvullen of heb je binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor je nieuwe kleding zoekt? Heb je een hekel aan winkelen of gewoon geen tijd? Als personal shopper neem ik je aan de hand om de juiste keuzes te maken, óf neem ik het winkelen je zelfs helemaal uit handen.

We beginnen met een intakegesprek om te bepalen wat jouw wensen zijn. Of je nu op zoek bent naar kleding voor een gelegenheid of om je garderobe aan te vullen: jouw stijl en budget zijn het uitgangspunt. Vervolgens gaan we shoppen. Dit kan op twee manieren:

  1. Samen shoppen. Nadat ik voorwerk voor je heb gedaan, gaan we samen winkelen. Zo kunnen we heel gericht winkelen en geef ik meteen advies. Ik laat je diverse sets passen en winkels bekijken. Dit met als doel je blik te verruimen, maar ook je eigen stijl te behouden.
  2. Doorpassen aan huis. Als je geen tijd of zin hebt om samen te gaan, ga ik alleen shoppen en neem ik items mee die we samen doorpassen. Van tevoren stuur ik je voorbeelden toe per mail of WhatsApp zodat ik met jouw reactie gerichter kan winkelen.

Je vindt de perfecte outfit voor die ene gelegenheid, een passende werkgarderobe of een aanvulling van je kledingkast met stukken die je onderling ook goed kunt combineren. Je doet succesvolle aankopen die goed bij je passen en waar je lang plezier van zult hebben. Op deze manier wordt winkelen leuk! Als extra geef ik jou drie maanden stylingondersteuning via WhatsApp, waarin ik wekelijks jouw stylingvragen zal beantwoorden.

 

Na deze personal shoppingsessie:

  • Heb je alleen kleding aangeschaft die écht bij je past
  • Heb je nieuwe items die jouw bestaande garderobe aanvullen
  • Heb je kledingstukken die je onderling goed kunt combineren
  • Weet je precies waar je de volgende shopsessie op kunt letten

OF

  • Heb je tijd bespaard door mij voor je te laten winkelen
  • Heb je de gedroomde outfit voor die ene gelegenheid of de perfecte aanvulling op je garderobe

Personal shoppen duurt ongeveer 6 uur, inclusief intake, voorwerk, shoppen, doorpassen en reistijd. Inclusief drie maanden stylingondersteuning via WhatsApp.

 

€ 295,00* (incl. btw)

* De genoemde tijdsduur en prijs zijn een indicatie en gebaseerd op garderobe-uitbreiding. Aan de hand van je wensen kunnen deze bijgesteld worden.