Iedereen heeft een eigen manier van kleden. Maar past jouw manier echt bij wie je bent en wat je wilt uitstralen? Ondersteunt jouw kledingkeuze je levensstijl? Wil je weten welke kleuren, materialen en vormen jou het best tot je recht laten komen? Met een persoonlijke stijlanalyse help ik jou je persoonlijke stijl te vinden – ook al denk je misschien dat je die niet hebt!

 

Tijdens een gesprek leer ik je graag beter kennen. Aan de hand van vragen en beeldmateriaal bespreken we je levensstijl en je kledingsmaak. Vervolgens bepaal ik aan de hand van stoffen welke kleuren het beste bij je passen en analyseren we samen welk figuurtype je bent. Tot slot vertel ik je welke kleding het beste bij jou past.

Je ontdekt jouw persoonlijke stijl. Deze analyse geeft je nieuwe inzichten en een frisse blik op jouw look en kledingkeuze. Na afloop geef ik je een persoonlijke stijlgids om te bewaren met daarin de analyses en tips: een handige leidraad waar je altijd op terug kunt vallen. Als extra geef ik je een maand lang stylingondersteuning via WhatsApp, waarin ik wekelijks jouw stylingvraag zal beantwoorden.

 

Na deze stijlanalyse:

  • Heb je een duidelijk beeld van wat jouw eigen stijl is
  • Weet je welke kleuren jou nog krachtiger neerzetten
  • Weet je welke stoffen en modellen jouw figuur het best tot zijn recht laten komen
  • Kun je trefzekerder kledingstukken uitkiezen die bij je passen
  • Gaat (online) shoppen makkelijker en voorkom je voortaan miskopen

Een analyse duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke stijlgids met de stijl-, kleur- en figuuranalyse en alle tips die we besproken hebben. Inclusief een maand stylingondersteuning via WhatsApp.

€ 150 (incl. btw)