Maak je eigen stijlmoodboard

Heb je een groep vriendinnen, collega’s, buurvrouwen of een team waarvoor je een leuke en leerzame activiteit zoekt? Wil je samen met anderen in een gezellige setting meer leren over stijl, kleuren en vormen? Lijkt het je leuk om aan de hand van een moodboard op zoek te gaan naar jouw persoonlijke stijl? Deze workshop is precies wat je zoekt.

Tijdens deze workshop help ik je je eigen stijl in kaart te brengen en leer je hoe je die kunt toepassen in je garderobe en dus in je dagelijks leven. Ik vertel jullie van alles over stijl, stijliconen, kleur en vormen. Vervolgens gaan jullie aan de slag met het maken van een moodboard met behulp van tijdschriften, stoffen en andere materialen.

Na deze workshop heb je een duidelijk beeld van jouw eigen stijl. Je weet bovendien van alles over stijl, kleuren en vormen en hoe je die kunt toepassen om je uitstraling te ondersteunen. Je gaat naar huis met veel nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen op je kledingkeuze.

 

Tijdens deze workshop:

  • Breng je jouw eigen stijl in kaart
  • Krijg je meer inzicht en kennis over stijl, kleuren en vormen
  • Maak je een moodboard van jouw eigen stijl om mee naar huis te nemen
  • Leer je hoe je jouw eigen stijl in je dagelijks leven kunt toepassen
  • Geniet je van een gezellige en inspirerende middag of avond

Deze workshop duurt 2,5 uur en kan gegeven worden op verschillende locaties, bijvoorbeeld bij je thuis. Een grote tafel waaraan gewerkt kan worden is noodzakelijk. Te boeken vanaf 6 personen.

€ 35,00* per persoon

* De genoemde tijdsduur en prijs zijn een indicatie. Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen. Aan de hand van specifieke wensen van jullie groep kan deze bijgesteld worden. Voor groepen met meer dan tien personen hanteer ik een gereduceerd tarief.